dimarts, 12 de juny del 2012

Per la cara

http://www.flickr.com/photos/9960609@N08
Pantsu Getta és un joc força estès al japó i en aquest món tan globalitzat tota moda s’acaba important. El joc, una mica freake  per no dir molt, consisteix en publicar un missatge en determinats fòrums on una més que xica  anuncia que ha amagat un peça de roba interior intima usada en un lloc de la ciutat. Els interessats en el joc busquen la peça freake tot demanant pistes a la xica en qüestió. Qui la trobi tindrà la recompensa de quedar-se amb el trofeu. Amb lo fàcil que resulta juga a conillets a amagar.

El cas és que córrer el rumor que el president d’Espanistan va fer el mateix tot just abans de marxar a Polonia. Se’n va anar al Parque del Retiro i entre el fullam i  la soca d’un arbre va amagar els seus  clàssics calçotets,  estil superman i faixats, talla extra-extra-extra-large. La idea era fer-ne difusió en els alts foros europeus i que el ministre de torn, Luis de Guin-2, els trobés per tal de mostrar-los a la resta de dirigents europeus. La troballa ha estat tan monumental, que gran part de la premsa internacional se n’ha fet ressò. Els que han mirat de ventilar i esbandir la roba se’n feien creus del colossal despropòsit.  Del dret i del revés de la troballa s’hi ha trobat un marró de mides descomunals. Ràpidament en Rajoy, ja conegut com Noestoy, ha negat que siguin seus  tot adduint  que el marro ve de temps preterits.

Per tapar les vergonyes ha calgut un salvavides en forma de morterada de diners i així salvar la poca dignitat i honestedat que quedava. Mentre uns inflen l'armilla  per tal d'esmorteir les aigües braves, el Noestoy continua amb la seva impetuosa abnegació a  la grandesa i decoro del país. Fins i tot a can Time se’n burlen  “You Say Tomato, I say Bailout”, que li han traduït com “Tomate sofrito y trabajo que te quito”.

Total que aquests no n'han tingut prou en entendre el joc del Pantsu Getta japonès que ja n’han fet la seva pròpia versió, el “Panxut i Jeta”. Això és el que són tots plegats, uns panxuts rabassuts amb molta, però molta "jeta".
 




http://lo-carles.blogspot.com.es/

1 comentari:

Anònim ha dit...

Oohh... genial!
Una colla amb poques vergonyes.